3. Csoki Szív FlashMob


3. Csoki Szív FlashMob

3. Csoki Szív FlashMob, plakát

Időpont: 2019. december 8., vasárnap, 15:00–16:00

Helyszín: Debrecen Pláza

Csoki Szív FlashMob néven folytatjuk tovább a már híressé vált Csoki gyűjtő FlashMobot!

Mindenkit arra kérünk, hogy legkésőbb 5 perccel 15:00 előtt, ha teheti legyen ott! Ha tömeg lenne, az alapítvány sárga mellényesei eligazítanak. Kérdezd őket bátran! HOZZ MAGADDAL EGY MIKU SAPIT ÉS VEDD FEL (ha teheted) HOGY LÁSSÁK A TÖMEGBEN IS HOVA JÖTTÉL!

Program:

  • 14:55-kor akinek van miku sapija az feldobja a kobakjára.
  • 15:00-kor Kiss Zsuzsa meséjével indul az adományozás. MINDEN ADOMÁNYOZÓ TÜNDÉR VAGYOK ÉRMET KAP!
  • A mese közben amit hoztatok, szépen sorban beleteszitek az alapítvány kosarába. Majd a nyakba akasztót megkapjátok. Tudjuk, hogy nem ezért jöttök, de fogadjátok el tőlünk!
  • Tehát minden résztvevő egy alapítványi nyakba akasztót kap! (a készlet erejéig ami kb. 500 fő.)
  • Az esemény egy figyelemfelhívó program, mely arra hivatott, hogy minél erősebb reflektorfény irányuljon az elesett gyermekekre úgy, hogy közben adományozunk is.
  • Hogy mi a dolgod? Misem egyszerűbb, csak hozz egy csokit (vagy többet, édességeket) december 8-án a Debrecen Plaza Grand Casino bejáratához, ahol a mese kezdetén, együtt indulva a kihelyezett adomány ponthoz sétálva, szó nélkül tedd le a többi adományozóval együtt!
  • Az összegyűlt csokoládékat a mi általunk életre hívott Tündér Karácsonyon és a Karácsonyi Élelmiszer Ügyeleten (ez nem egy rendezvény lesz, hanem egy folyamat, ahol az ünnepek előtt és alatt, alapítványunk kiosztja az adományokat) keretein belül, a rászoruló gyermekekkel rendelkező családok számára. A történésen a sajtó is jelen lesz.

FIGYELEM!

Az esemény SAJTÓNYILVÁNOS!

A helyszínen hang és képfelvételek készülnek, a Tündérkör Alapítvány. Azzal szabadon rendelkezhet az idevonatkozó PTK rendelkezéseit betartva. Szóróanyagok, videóreklámok stb. készülhetnek belőle s azt szabadon publikálhatja. Minden résztvevő az esemény területére lépéskor ráutaló magatartásával ezt elfogadja. A rendezvény területe jól láthatóan ki lesz jelölve és táblázba. Azon kívül alapítványunk munkatársai nem készítenek felvételeket

Neked egy csoki, neki egy szélesebb mosoly.