Találkozzatok a Mikulással a Debreceni Pagonyban!

Találkozzatok a Mikulással a Debreceni Pagonyban!

Időpont: 2019. december 6., péntek, 16:30

2019. december 7. szombat 10:00

Helyszín: Debreceni Pagony

December 6-án 16:30-kor, december 7-én pedig 10:00-kor találkozhattok nálunk a Mikulással!

Kérünk Titeket, hogy figyelmesen olvassátok el a feltételeket!

Mit is kell tenned?

1. Gyere el hozzánk személyesen a Debreceni Pagonyba és regisztrálj a számodra megfelelő időpontra! Nagyon fontos, hogy a regisztráció CSAK SZEMÉLYESEN lehetséges.

2. Válassz nálunk ajándékot, add oda a boltban dolgozóknak! Az ajándékokat mi becsomagoljuk, és teljes titokban átadjuk a Mikulásnak, aki a könyv vagy játék mellé finomságokat is tesz.

4. Ha szeretnétek, hogy a Télapó az általános dicséret mellett külön, személyesen is szóljon a gyermeketekhez, akkor írjátok azt le néhány szóban, tegyétek be egy borítékba, és adjátok oda a jelentkezésnél! FIGYELEM! Csak a jelentkezés mellé adott borítékot tudjuk elfogadni, utólag már nem pótolható, hogy elkerüljük a kavarodást.

A Mikulás-váró ünnepség ára: 1500 Ft/gyermek

  • A tavalyi nagy sikerre való tekintettel, ezúttal is Nádudvari Péter gondoskodik róla, hogy remek hangulatban, zenével, énekkel teljen a közös várakozás.
  • Ha megérkezett a várva várt Mikulás, egyenként adja majd át az ajándékokat a gyerekeknek és ígérjük egy kis beszélgetésre az apróságokkal még biztosan marad.

FONTOS: A programra előzetesen bejelentkezni november 4-től lehet, egészen november 25-ig. (Hogy legyen ideje a kismanóknak becsomagolni szépen az ajándékokat)

Sok szeretettel várunk titeket!