Családi moziajánló Debrecen


Családi moziajánló!

8+1 családi mozizáshoz is kiváló film, amit mindenképpen érdemes megnézni még az idén! Nézzétek meg az előzeteseket és válogassatok kedvetekre!

A válogatásban a Cinema City-ben és az Apolló moziban már játszott, illetve mozipremier előtt álló filmeket is találtok.

JETIKÖLYÖK

animációs, amerikai családi kalandfilm, 2019

JÁTÉKIDŐ: 98 perc

Korhatár: 6

A Pearl Studio és a DreamWorks Animation közös produkciója nagyszabású, 3000 mérföldes utazásra viszi a közönséget Sanghaj utcáitól a lélegzetelállító havas himalájai tájakig.

Amikor egy csintalan baráti társaság találkozik egy fiatal jetivel, kalandos felfedezőútra indulnak, hogy összehozzák a varázslatos teremtményt a családjával a föld legmagasabb pontján.

TERRA WILLY

amerikai családi kalandfilm, 2019

JÁTÉKIDŐ: 90 perc

Korhatár: 6

Willy elszakad kutató szüleitől az űrben, de mentőkapszulája szerencsére egy vadregényes bolygón landol. Míg a felmentő seregre vár, a kisfiú szűkszavú fedélzeti droidjával, Buckkal vág neki a titokzatos világnak, ahol hamarosan egy bájos, Flash nevű helybéli is hozzájuk csapódik.

A lélegzetelállítóan gyönyörű táj rengeteg vicces és furcsa élőlény hazája, de az ismeretlen felfedezése nem várt izgalmakat is tartogat Terra Willy számára.

MI ÚJSÁG, KUFLIK?

magyar animációs film , 2019

JÁTÉKIDŐ: 77 perc

Korhatár: 6

A Mi újság, kuflik? igazi családi mozi, ami a kisebbeknek, a kicsit nagyobbaknak, sőt a legnagyobbaknak is kiváló szórakozást ígér!

Mozielőzetesek!

JÉGVARÁZS 2

amerikai, animációs, családi kalandfilm, 2019

Megjelenés: 2019. november 21.

JÁTÉKIDŐ: 103 perc

Korhatár: 6

Miért született Elza varázserővel? A válasz egyszerre szólítja el a lányt és jelent veszélyt királyságára. Annával, Kristoff-fal, Olaffal és Svennel együtt veszedelmekkel teli utazásra indul, hogy fényt derítsen a titokra. Legutóbb hatalma túl sok volt a világ számára, most azonban mindenki azt reméli, elegendő lesz.

Minden idők legsikeresebb animációs filmje, a több Oscar-díjat nyert Jégvarázs folytatása.

SARKVIDÉKI AKCIÓ

brit-dél-koreai-kanadai-amerikai-indiai-kínai-japán animációs családi kaland-vígjáték, 2019

Megjelenés: 2019. december 5.

JÁTÉKIDŐ: 92 perc

Korhatár: 6

Az ifjú sarki róka, Fürge amilyen apró olyan hatalmas álmot dédelget kiskora óta: a Villám Futárszolgálat híres szánhúzó kutyáival együtt akarja kézbesíteni a különleges postai küldeményeket az Északi-sark lakóinak. Egyelőre még csak a postázóban pakolgatja a csomagokat, de ami késik, az nem múlik.

PAMACS, A MIKULÁS KIS RÉNSZARVASA

kanadai animációs családi film , 2018

Megjelenés: 2019. december 5.

JÁTÉKIDŐ: 89 perc

Korhatár: 6

Mikor a Mikulás hűséges szánhúzója, Villám bejelenti visszavonulását, új tagra van szüksége a csapatnak, ráadásul gyorsan! Pamacs, az apró kis lovacska eltökélt, Ő is szánhúzó rénszarvas szeretne lenni. Mindenben támogatja Őt legjobb barátja, Mogyi, akinek segítségével Pamacs megmérettetheti magát a profi rénszarvasok között. Ám a kis patás hamar rájön, hogy a tét sokkal nagyobb, mint gondolta.

LATTE ÉS A TITOKZATOS VARÁZSKŐ

német animációs családi kaland-fantasy , 2019

Megjelenés: 2019. december 19.

JÁTÉKIDŐ: 81 perc

Korhatár: 6

Latte, a kedves sünlány szeret fantasztikus történeteket kitalálni és hősködni. Ő az, aki mindent bátran megold és mindenkit megment. Az erdőben, ahol él, az állatok nagy veszélybe kerülnek, amikor egy nap az utolsó tó is kiszárad és súlyos szárazság fenyeget. Latte és mókusbarátja elhatározza, hogy visszaszerzi a tó vizét, amihez el kell csenniük a mágikus varázskövet a hatalmas Medve királytól. A két kisállat nem kevés kaland közepette jut el a medvék birodalmába, szerencsére a kotnyeles kismókus Latte igazi társává válik, s egymást segítik át a nehézségeken.

A Latte és a titokzatos varázskő a finn születésű Sebastian Lybeck, Németországban rendkívül népszerűvé vált gyerekkönyvének adaptációja. Lybeck az évtizedek során több könyvet is írt Latte főszereplésével, művein generációk nőttek fel.

SHAUN, A BÁRÁNY ÉS A FARMONKÍVÜLI

amerikai-brit-francia animációs családi kaland-vígjáték, 2019

Megjelenés: 2019. december 19.

JÁTÉKIDŐ: 86 perc

Korhatár: 6

Shaun, a bárány és barátai boldog mindennapjaikat töltik a farmon, amikor egy váratlan jövevény pottyan közéjük – egyenesen az égből. A nyáj már-már lehetetlen küldetésre vállalkozik: igyekeznek hazajuttatni a meglepő képességekkel teli farmonkívülit, Lu-Lát, mielőtt az ufóvadász ügynökök kaparintanák meg. A sorozatból és a korábbi mozifilmből jól ismert hősök, Shaun, Blitzer és a többiek életre szóló utazásra indulnak a Csibefutam és a Wallace és Gromit alkotóinak legújabb, az egész család számára feledhetetlen animációs kalandjában.

+1

STAR WARS: SKYWALKER KORA

akció, kaland, fantasy

Megjelenés: 2019. december 19.

JÁTÉKIDŐ: 155 perc

Korhatár: 12

A trilógia, egyben a Skywalker saga befejező része 2019 karácsonyán a mozikban!

Az utolsó részben ismét egymással szemben áll az Ellenállás és az Első Rend.