Szerelem - foszforeszkálós élményfestés fiataloknak

Szerelem - foszforeszkálós élményfestés fiataloknak

Szerelem- foszforeszkálós élményfestés fiataloknak, plakát

Időpont: 2020. február 15., szombat, 15:00–18:00

Helyszín: Énidő ÉlményMűhely

A szerelem minden életkorban komoly dolog, tizenévesen, huszonévesen, és még azután is csodás, ha tudtok picit időt szánni egymásra és egy irányba nézve lazítani.

Ezt a kedves egérpárt megfestheted meglepetésbe párodnak vagy akár szimplán magadnak, de ha van kedvetek, alkothattok egy közös festményt is. A holdhoz foszforeszkáló festéket használunk, így a sötétben enyhén világítani fog a mű.

A festés körülbelül 3 órát vesz igénybe. Kérlek, olyan ruhában gyere, amelyet nem sajnálsz, ha festékes lesz, ugyanis az akrilfesték száradás után nem kimosható az anyagból.

A festés körülbelül 3 órát vesz igénybe, a foglalkozás ára anyag-és eszközhasználattal együtt 8500 Ft/fő (30x40 cm-es vászon vagy farost), 9500 Ft/fő (40x50 cm-es vászon vagy farost) vagy 2 fő esetén a páros festés óriás vászonra 15 000 Ft/2 fő.

Akkor ajánlom, hogy farostra fess, ha egyénileg dolgozol és szeretnél képkeretet vásárolni az elkészült műhöz, ugyanis a farost keretezése rendkívül egyszerű. Keretet a helyszínen is választhatsz 1500 illetve 1800 Ft-ért.

Kérés esetén online, kifejezetten erre az eseményre szóló ajándékutalványt tudok küldeni, ha az élményt meglepetésbe szánnád!

Szeretettel várlak!

Ági